Koop hier direct online uw hoestscherm, kuchscherm of coronascherm

Gemakkelijk uw hoestscherm kuchscherm coronascherm op maat

Hoestscherm, kuchscherm of coronascherm op maat kopen? Wij hebben 3 opties voor u. Voor de kleinere formaten adviseren we kuchschermen van 2 mm dikte. Voor grotere formaten (vanaf 60 bij 60 cm) adviseren we voor de stevigheid een hoestscherm van 3 mm dikte. Tenslotte kunnen we ook ingelijste hoestschermen maken, zodat het altijd perfect bij het interieur van uw kantoor, praktijk of bedrijf past. Kies hieronder uit de drie mogelijkheden:

Hoestscherm 2 mm plexiglas

Aanbevolen voor hoestschermen kleiner dan 60 x 60 cm

Hoestscherm 3 mm plexiglas

Aanbevolen voor hoestschermen groter dan 60 x 60 cm

Hoestscherm plexiglas ingelijst

Bijna alle maatvoeringen zijn mogelijk. Ingelijste hoestschermen.

Ophangsysteem systeemplafond

ophangsysteem artiteq systeemplafond kuchscherm hoestscherm preventiescherm

Ophangsysteem hoestscherm systeemplafond

promo/aanbieding

Ophangsysteem stenen of metalen plafond

ophangsysteem artiteq stenen metalen plafond kuchscherm hoestscherm preventiescherm

Ophangsysteem hoestscherm stenen of metalen plafond

promo/aanbieding

Bescherm uw klanten en personeel met een hoestscherm of kuchscherm.

Hier kunt u uw hoestscherm, kuchscherm of coronascherm heel gemakkelijk online kopen, zelfs helemaal op maat. In de nieuwe samenleving is de 1,5 meter economie een belangrijke voorwaarde om de verspreiding van het corona virus – wat COVID-19 veroorzaakt – te voorkomen.Hierbij is een hoestscherm, kuchscherm of coronascherm echt een mooie oplossing. 

Je beschermt je medewerkers en klanten tegen besmetting van COVID-19 en andere ook andere schadelijke micro-organismen. Het is dan ook geen wonder dat je ze steeds meer tegenkomt, waaronder in supermarkten, winkeliers, kledingwinkels, uitzendbureaus, bouwmarkten, kantoren, keukenzaken, afhaalrestaurants en andere ondernemers.

Wij maken uw hoestscherm op maat, zodat het altijd past in uw omgeving.

 Bestel het hier online en wij leveren het in enkele werkdagen. Het enige wat u verder nog moet doen, is gaatjes boren en het aan het plafond bevestigen. Wij kunnen het hoestscherm ook nog voor u inlijsten, voor een representatieve uitstraling. En als de pandemie verdwenen is kunt u de lijst eventueel hergebruiken met of zonder corona-herinneringen. Kies daarom ook in deze pandemie voor goedinlijsten, om uw hoestscherm, kuchscherm of coronascherm online te kopen, zelfs helemaal op maat gemaakt, zodat het altijd past!

Je kunt dit stevige kassascherm eenvoudig ophangen als afscherming tussen je toonbank en de kassa. Het materiaal is 2x zo licht én 30 keer zo sterk als gewoon glas. Voor kleinere schermen (kleiner dan 60 bij 60 cm) zijn hoestschermen van 2 mm dikte voldoende. Daarboven adviseren wij kuchschermen van 3 mm dikte. 

Een kuchscherm maak je eenvoudig schoon en ontsmet je met spiritus (85% alcohol).

Voor meer informatie aangaande het nieuwe coronavirus kunt u de site van het RIVM bezoeken.