Je favoriete LP inlijsten? De Barth Music wissellijst: daar zit muziek in!

Breng leven in je interieur met de Barth Music wissellijst

Je favoriete LP inlijsten met Barth Music is wel een hele leuke en speciale manier om je waardevolle en favoriete  LP’s in te lijsten. Vervolgens aan de muur is het een bijzondere aanvulling in je interieur. Creëer een pareltje aan je muur door hem bijvoorbeeld boven je muziekinstallatie op te hangen. En mocht je eens zin krijgen om de LP nog eens (samen met familie of vrienden) te beluisteren, dan haal je deze heel eenvoudig uit de lijst! Ben je uitgeluisterd? Dan kan de LP weer in heel eenvoudig in de lijst en terug aan de muur.

Deze hoogwaardige Barth Music wissellijst is er in twee varianten: de Pro serie en de Lite serie. 

LP inlijsten Barth Music Pro: speciaal voor de fijnproever

De Pro serie is de meest verfijnde en kenmerkt zich door de luxe uitstraling en is verkrijgbaar in 5 kleuren, inclusief de speciaal voor de Barth Music ontwikkelde Groove Black Brush kleur die een toepasselijke LP-groef uitstraling heeft. Daarnaast is de Pro serie leverbaar in zwart, wit, goud en zilver.

De Pro serie is leverbaar in 3 varianten: De Mono Sleeve (voor de platenhoes), de Mono Disc (voor de LP) en de Stereo (voor hoes en LP). Ze zijn allen voorzien van luxe passe-partout en hoogwaardig 2 mm dik plexiglas

LP met hoes inlijsten: Barth Stereo Disc & Sleeve

koop barth wissellijst online goedkoop inlijsten koop passe partout op maat

LP zonder hoes inlijsten: Barth Mono Disc

Barth Music Mono Disc

LP met hoes inlijsten: Barth Mono Sleeve

barth Music Pro sleeve

Barth Music Lite: puur voor de genieter

De Lite serie is de basic serie en is verkrijgbaar in 4 kleuren: zwart, wit, goud en zilver. Deze lijst is voorzien van 1,2 mm dik kunststof glas.

LP budget inlijsten: Barth Music Lite

koop barth wissellijst online goedkoop inlijsten koop passe partout op maat

Meer wissellijsten:

Hier kun je meer wissellijsten vinden