Pure kwaliteit wissellijsten en verrassend betaalbaar

Bij Goedinlijsten.nl vindt u de beste wissellijst op maat en ook in standaardmaat. Made in The Netherlands, dus pure Hollandse kwaliteit voor een scherpe prijs. Barth lijsten zijn volledig op maat, zelfs op de millimeter nauwkeurig en in vele kleuren te bestellen. We hebben daarnaast ook een groot assortiment in standaardmaten. Daarnaast verkopen we ook een goedkoper alternatief wissellijst van het merk Change-it. Dit is dan weliswaar geen Barth lijst, maar nog steeds Nederlandse kwaliteit.

Barth lijsten

Barth wissellijst, simply the best!

  • Op maat verkrijgbaar
  • Met Clarity Art/museumglas of Floatglas verkrijgbaar
  • 4 punts ophangsysteem
  • Uitgebreid kleuren assortiment
  • Geschikt voor belangrijke documenten en minder makkelijk vervangbare objecten
Barth wissellijsten, 1828, floatglas, artglas,foto inlijsten, goedkoop inlijsten goedkope fotolijsten fotolijst op maat barth lijsten barth fotolijsten barth lijst op maat barth lijst barth wissellijst barth wissellijst kopen barth wissellijst nederland barth wissellijst online barth wissellijst prijzen lijsten barth wissellijst barth wissellijsten barth

Change-it lijsten

Change-it, simply the cheapest!

  • Budget wissellijst
  • Met Floatglas of ontspiegeld glas verkrijgbaar
  • 3 punts ophangsysteem
  • 3-4 kleuren
  • Geschikt voor inlijsten makkelijk vervangbare objecten
koop changeit iframe wissellijst online goedkoop inlijsten koop passe partout op maat

Barth en Change-it by Barth Larson Juhl

 

Waarom is een wissellijst, fotolijst of posterlijst van Barth en Change-it de beste keuze?

Barth en Change-it lijsten staan voor pure kwaliteit, verantwoord en louter van vertrouwd Nederlands fabricaat. Daarom worden ze veelvuldig en dankbaar toegepast als wissellijst, fotolijst of posterlijst. Hierdoor gaan ze decennia lang mee en zijn daardoor goed voor zowel uw portemonnee als het milieu! Daarom verkopen wij geen plastic lijsten die snel verkleuren, geen folie-lijsten waar de folie binnen een jaar vanaf krult. Ook geen lijsten met dun kunststof glas, wat makkelijk krast. En ook geen lijsten waar zuurhoudende componenten het (kostbare) inlijstwerk kunnen verkleuren of zelfs beschadigen.

In onze online webshop, de meest overzichtelijke en interactieve van Nederland, vindt u aluminium en houten Barth wissellijsten. Hoogwaardige aluminium wissellijsten, gelakt of met puur houtfineer. Echt glas, wat het in te lijsten object echt beschermt. Verkrijgbaar met zowel het bekende populaire Clarity Artglas, het glas wat je niet ziet, en het voordelige floatglas. En tenslotte in de standaardmaten wissellijsten een special zuurvrij inlegvel om het inlijstwerk te beschermen tegen verkleuring en andere beschadigingen.

Barth lijsten zijn kwalitatief de beste lijsten die je op de markt kunt vinden. Om een voorbeeld te noemen: we krijgen in onze fysieke winkel, regelmatig klanten met een tientallen jaren oude Barth® lijst terug. Deze refurbishen we voor een minimaal bedrag met nieuw passe-partout, achterwand en/of Clarity Art glas tot een “nieuwe” Barth® inlijsting die zo weer 20-30 jaar mee kan.