ALUMINIUM Barth wissellijst of fotolijst

Zoek je een mooie aluminium wissellijst of fotolijst dan is een Barth lijst van het Nederlandse merk Barth een prachtige lijst die net dat extra toevoegt aan uw foto of kunstwerk. Want met een Barth wissellijst haalt u een puur staaltje kwaliteit in huis. Deze lijst is in vele kleurnuances verkrijgbaar, zodat je er altijd wel eentje vindt die in jouw interieur past. En om het u extra makkelijk te maken hebben we de 3 bestsellers uit de Barth collectie speciaal voor u geselecteerd.

Kies afhankelijk van de maat van het in te lijsten werk tussen SMALL (kleiner dan 60 x 80 cm), MEDIUM (kleiner dan 70 x 100 cm) en LARGE (groter dan 70 x 100 cm). Kies daarna tussen OP MAAT voor maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig en STANDAARD voor standaardmaten. Beiden zijn zowel met het glas wat je amper ziet (Clarity glas) als floatglas verkrijgbaar. Kies vervolgens uw kleur en zie direct de prijs. En met betrekking tot de prijs, kunnen wij u aangenaam verrassen omdat onze producten zeer scherp geprijsd zijn. Kortom: voor uw aluminium wissellijst of fotolijst is Goedinlijsten.nl het adres voor een Barth lijst! Goed, snel, overzichtelijk en zeer scherpe prijs.

Omdat wij veel waarde aan service hechten, bel ons gerust bij vragen op 046-7501153 of stuur een mail. Of geef bij uw order aan of we u terug moeten bellen om u net dat beetje zekerheid te geven als u dat nodig hebt!!!

Kies hier eventueel een passe-partout om het werk net dat beetje extra te geven. 

Houten lijsten kleiner dan 29,7 cm bij 42,0 cm worden voorzien van zaagtandhangers.

SMALL serie OP MAAT
aanbevolen voor formaten tot maximaal 60x80 cm

Serie 916, profielbreedte 9 mm, verkijgbaar in 20 kleuren

Clarity Art glas of Floatglas 

Barth, Profiel 916, wissellijst, fotolijst, wisselkader, ready to make frame

Direct een prijs – op mm nauwkeurig

SMALL serie STANDAARD
aanbevolen voor formaten tot 60×80 cm

Serie  916, profielbreedte 9 mm, strak, verkrijgbaar in 20 kleuren 

Clarity Art glas of Floatglas

MEDIUM serie OP MAAT
aanbevolen voor formaten tot maximaal 70x100 cm

Serie 1125 , profielbreedte 11 mm, strak, verkrijgbaar in 8 kleuren

Clarity Art glas of Floatglas

Direct een prijs – op mm nauwkeurig

MEDIUM serie STANDAARD
aanbevolen voor formaten tot 70×100 cm

Serie 1125, profielbreedte 11 mm, strak, verkrijgbaar in 8 kleuren 

Clarity Art glas of Floatglas

LARGE serie OP MAAT
aanbevolen voor formaten tot maximaal 70x100 cm

Serie 1828, profielbreedte 18 mm, strak, verkrijgbaar in 13 kleuren

Clarity Art glas of Floatglas

Barth wissellijsten, 1828, floatglas, artglas, goedkoop inlijsten goedkope fotolijsten fotolijst op maat barth lijsten barth fotolijsten barth lijst op maat barth lijst barth wissellijst barth wissellijst kopen barth wissellijst nederland barth wissellijst online barth wissellijst prijzen lijsten barth wissellijst barth wissellijsten barth

Direct een prijs – op mm nauwkeurig

LARGE serie aanbevolen voor STANDAARD
aanbevolen voor formaten vanaf 70x100 cm

Serie 1828, profielbreedte 18 mm, strak, verkrijgbaar in 13 kleuren

Clarity Art glas of Floatglas

Waarom is een wissellijst, fotolijst of posterlijst van Barth de beste keuze?

Barth lijsten staan voor pure kwaliteit, verantwoord en louter van vertrouwd Nederlands fabricaat. Daarom worden ze veelvuldig en dankbaar toegepast als wissellijst, fotolijst of posterlijst. Hierdoor gaan ze decennia lang mee en zijn daardoor goed voor zowel uw portemonnee als het milieu! Daarom verkopen wij geen plastic lijsten die snel verkleuren, geen folie-lijsten waar de folie binnen een jaar vanaf krult. Ook geen lijsten met dun kunststof glas, wat makkelijk krast. En ook geen lijsten waar zuurhoudende componenten het (kostbare) inlijstwerk kunnen verkleuren of zelfs beschadigen.

In onze online webshop, de meest overzichtelijke en interactieve van Nederland, vindt u aluminium en houten Barth wissellijsten. Hoogwaardige aluminium wissellijsten, gelakt of met puur houtfineer. Echt glas, wat het in te lijsten object echt beschermt. Verkrijgbaar met zowel het bekende populaire Clarity Artglas, het glas wat je niet ziet, en het voordelige floatglas. En tenslotte in de standaardmaten wissellijsten een special zuurvrij inlegvel om het inlijstwerk te beschermen tegen verkleuring en andere beschadigingen.

Barth lijsten zijn kwalitatief de beste lijsten die je op de markt kunt vinden. Om een voorbeeld te noemen: we krijgen in onze fysieke winkel, regelmatig klanten met een tientallen jaren oude Barth® lijst terug. Deze refurbishen we voor een minimaal bedrag met nieuw passe-partout, achterwand en/of Clarity Art glas tot een “nieuwe” Barth® inlijsting die zo weer 20-30 jaar mee kan.

Dat is pas goed inlijsten

Het kiezen van uw wissellijst of fotolijst van Barth maken wij ook nog eens heel makkelijk. Kies eerst de serie (klein, middelgroot of groot. Daarna kiest u of een standaardmaat of op maat en de glassoort. Kies vervolgens heel eenvoudig het formaat en de kleur en zie direct de prijs.

Daarom verkopen wij goedkope BARTH® wissellijsten online. Puur Nederlandse fabrikaat .

Een standaard maat Barth® wissellijst, bestelt u zeer eenvoudig rechtstreeks via goedinlijsten.nl.  
Wissellijst of fotolijst, posterlijst van Barth op maat nodig? Ook dat kan met een Barth® wissellijst. En u kunt deze ook via goedinlijsten.nl bestellen, zodat u zeker weet dat elke inlijsting passend is. Ga hiervoor voor small, medium en large en bestel heel eenvoudig op maat.

Als een van de weinige merken biedt BARTH® speciale glasvarianten, voor bijzondere kunstwerken.

Als je een mooi kunstwerk, een kostbare foto, een t-shirt hebt gekocht, wil je er zeker van zijn dat het mooi is ingelijst. Dan kies je voor het Clarity Art glas, het glas dat je bijna niet ziet.