Goedinlijsten blog: tips & reviews

Op deze pagina leest u meer over ons, en op onze blog vindt u allerlei interessante informatie, waaronder tips, tricks, weetjes en klantervaringen. Staat uw vraag er niet bij, schroom dan niet om ons hier te contacteren. Om te direct te winkelen ga dan naar de hoofdpagina.

Klant reviews en ervaringen

Barth Music

Voor een LP van Elton John heb ik een Barth Music Pro aangeschaft bij Goedinlijsten.nl. Werkelijk geweldige kwaliteit en mooie

Lees verder »

Aanrader!

Wat zijn wij ongelofelijk content. Dankzij deze prachtige lijsten van “goedinlijsten.nl” komen onze diploma’s en certificaten pas echt tot hun

Lees verder »

Uitstekend verpakt

Heel fijne en overzichtelijke webshop. Eindelijk niet lang meer zoeken en telkens opnieuw alles invullen wat de kans op fouten

Lees verder »

ingelijst kuchscherm

Voor ons kantoor 4 ingelijste kuchschermen besteld. Ze werden netjes met ophangsysteem voor ons systeemplafond geleverd. Ophangen was letterlijk kinderspel.

Lees verder »

Change-it wissellijst

Had 5 Change-it wissellijsten besteld voor mijn fysiotherapie certificaten in mijn praktijk op te hangen. Nou zeg, ik kan de

Lees verder »

Tips van de lijstenmaker

Wanneer zelf inlijsten?

Zelf iets inlijsten kan heel erg leuk zijn. Maar misschien zie je er ook wel tegenop. Het is wel verstandig om te weten wanneer je zelf in kunt lijsten en wanneer je beter naar een professionele lijstenmaker kunt gaan. Graag geven we je hier een aantal tips.

Items die voor het zelf inlijsten heel geschikt zijn:

 • minder waardevolle dingen, die makkelijk te vervangen zijn. B.v. foto’s die je opnieuw kunt afdrukken.
 • als je iets goedkoop wilt inlijsten, dan is het wel goed om ook naar de langere termijn te kijken. Anders loop je het risico om jezelf voor de gek te houden en blijkt goedkoop uiteindelijk duurkoop. Een Barth® wissellijst staat voor pure Nederlandse kwaliteit en gaat decennia mee. Dat is ook nog eens goed voor het milieu!
 • Als je regelmatig je wanddecoratie wilt opfrissen. Een wissellijst is dan super handig want je wisselt de inhoud heel eenvoudig!
 • Als je minder waarde hecht aan het esthetische resultaat. Een professionele lijstenmaker is een vakman/vrouw die over veel kennis, creativiteit en ervaring beschikt.
 • Als je minder waarde hecht aan subtiele kleurvariaties en kleurnuances.
 • Zelf inlijsten is je eigen verantwoordelijkheid. Zelfinlijsten.nl noch Atelier Pantazi zijn aansprakelijk voor eventuele schade.
 

Goed inlijsten is vakmanschap. Er zijn goede redenen om de professional in te schakelen. Een verkeerd gebruikt materiaal of een verkeerde techniek kan een werk onherstelbaar beschadigen. Ook heeft een lijstenmaker veel kennis of wat mooi past en kan zij/hij uitstekend adviseren.

Items om in te laten lijsten zijn:

 • Als een in te lijsten werk een zekere financiële of emotionele waarde heeft. Een origineel kunstwerk, een gelimiteerde oplage, een item van een dierbare. Dan is de lijstenmaker de beste keuze om uw werk voor de toekomst veilig te stellen.
 • Als u deskundig advies op prijs stelt. Een professionele lijstenmaker is de vakvrouw/man die u vanuit haar/zijn opleiding, ervaring en creativiteit een passende oplossing kan bieden.
 • Als u een inlijsting voor de toekomst wenst veilig te stellen door op conserverend of museaal niveau in te lijsten.
 • Als u (grote) waarde hecht aan exclusiviteit, speciale wensen heeft aan b.v. kleurstelling, materiaal etc.
 • Als u behoefte heeft aan maatwerk en waarde wilt toevoegen aan uw interieur.
 • In het geval u behoefte heeft aan specifieke kleurwensen, accenten, creatieve oplossingen, dan is de lijstenmaker uw beste vriend.
 • Voor al uw 3D inlijstwerk, zoals t-shirts, artworks, doopjurkjes, trouwjurken, medailles etc.
 • Voor specifieke wensen m.b.t. arrangementen van in te lijsten objecten.