Pure kwaliteit lijst, fotolijst, fotolijstje, collage fotolijst of wissellijst ook op maat verkrijgbaar

Bij Goedinlijsten.nl vindt u de beste lijst, fotolijst, fotolijstje, collage fotolijst of wissellijst op maat en ook in standaardmaat. Made in The Netherlands, dus pure Nederlandse kwaliteit voor een scherpe prijs. Een Barth lijst is volledig op maat, zelfs op de millimeter nauwkeurig en in vele kleuren te bestellen. We hebben daarnaast ook een groot assortiment in standaardmaten. Daarnaast verkopen we ook een goedkoper alternatief fotolijst van het merk Change-it. Dit is dan weliswaar geen Barth lijst, maar nog steeds Nederlandse kwaliteit.

Barth lijst / fotolijstje / collage fotolijst / wissellijst. Op maat verkrijgbaar

Barth wissellijst, simply the best!

Change-it lijst / fotolijst / wissellijst. Alleen in standaardmaat verkrijgbaar

Change-it wissellijst, fotolijstje simply the cheapest!

koop changeit iframe wissellijst online goedkoop inlijsten koop passe partout op maat

Barth en Change-it by Barth Larson Juhl

 

Waarom is een lijst, fotolijst of wissellijst van Barth en Change-it de beste keuze?

Een Barth en Change-it lijst staat voor pure kwaliteit, verantwoord en louter van vertrouwd Nederlands fabricaat. Daarom worden ze veelvuldig en dankbaar toegepast als wissellijst, fotolijst, fotolijstje, collagelijst of posterlijst. Hierdoor gaan ze decennia lang mee en zijn daardoor goed voor zowel uw portemonnee als het milieu! Daarom verkopen wij geen plastic lijsten die snel verkleuren, geen folie-lijsten waar de folie binnen een jaar vanaf krult. Ook geen lijsten met dun kunststof glas, wat makkelijk krast. En ook geen lijsten waar zuurhoudende componenten het (kostbare) inlijstwerk kunnen verkleuren of zelfs beschadigen.

In onze online webshop, de meest overzichtelijke en interactieve van Nederland, vindt u aluminium en houten Barth wissellijsten. Hoogwaardige aluminium wissellijsten, gelakt of met puur houtfineer. Echt glas, wat het in te lijsten object echt beschermt. Verkrijgbaar met zowel het bekende populaire Clarity Artglas, het glas wat je niet ziet, en het voordelige floatglas. En tenslotte in de standaardmaten wissellijsten een special zuurvrij inlegvel om het inlijstwerk te beschermen tegen verkleuring en andere beschadigingen.

Barth lijsten zijn kwalitatief de beste lijsten die je op de markt kunt vinden. Om een voorbeeld te noemen: we krijgen in onze fysieke winkel, regelmatig klanten met een tientallen jaren oude Barth® lijst terug. Deze refurbishen we voor een minimaal bedrag met nieuw passe-partout, achterwand en/of Clarity Art glas tot een “nieuwe” Barth® inlijsting die zo weer 20-30 jaar mee kan.

Veel gevraagde kleuren, zoals een gouden fotolijst en een zwarte fotolijsten en veel gevraagde maten zoals fotolijst 30×40 fotolijst 40×40 fotolijst 40×60 fotolijst 50×70 en grote fotolijsten zijn verkrijgbaar.

 

Uniek in fotolijsten van Barth: op maat verkrijgbaar

Een fotolijst op maat van Goedinlijsten.nl is een uitstekende keuze als je een werk wilt inlijsten waar je lang van wilt genieten. Bijvoorbeeld van een mooie vakantiefoto, of een diploma waarvoor je hebt gezwoegd, of die zeefdruk of litho die je bij die leuke artshop of galerie hebt aangeschaft. Vaak zijn dat wat afwijkende maten, die niet in een standaardmaat lijst passen. Geen probleem! Bij Goedinlijsten.nl kun je een fotolijst of wissellijst volledig op maat laten maken. Daarbij kun je zelfs in de glassoort kiezen: floatglas of Clarity Art Museumglas. Clarity Art Museumglas is aan voor en achterzijde voorzien van een antireflecterende coating. Daardoor is de reflectie teruggedrongen naar minder dan 1%. Het resultaat is een zeer directe beleving van je inlijsting, net alsof er geen glas voor zit. 

Dit  zijn slecht enkele grote voordelen van een Barth wissellijst. Daarnaast Barth is een Nederlands merk, en wordt in Nederland gefabriceerd. Barth lijsten zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten. Barth lijsten zijn verkrijgbaar in aluminium en hout. Daarnaast heeft Barth aluminium lijsten die met een houtlaagje gefineerd zijn. Daardoor kun je relatief smalle lijsten van een houtlook voorzien, en blijst de sterkte van aluminium in tact. Met andere woorden, een houten lijst kun je nooit zo smal produceren! Een Barth lijst heeft aan de achterzijde een achterwand van degelijk hardboard, die bij de grotere maten van een uniek en gepatenteerd 4 punts ophangsysteem is voorzien. Hierdoor hang je je werk werkelijk super eenvoudig op en is het recht hangen nog nooit zo eenvoudig geweest. De kleinere Barth wissellijsten, schilderijlijsten of fotolijsten zijn voorzien van een zaagtand ophang systeem, wat ruim voldoende is voor het eenvoudig en recht ophangen van je werk of muurdecoratie.

We verkopen bij Goedinlijsten.nl de mooiste Barth lijsten. Goedinlijsten is zeer uniek, want met gepaste trots mogen wij zeggen dat we de enige webshop van Nederland zijn die alle maatvoeringen in standaardmaten en op maat verkopen. Onze webshop maakt het kiezen ook heel erg eenvoudig. Daarvoor hebben we de profielen ingedeeld op: Small, medium en large. Small is verkrijgbaar in alle beschikbare maten, echter het meest geschikt voor maten kleiner dan 60 bij 80 cm. Medium is eveneens beschikbaar in alle maten, maar het meest geschikt voor maten tot 80 bij 100 cm. Large is geschikt voor de grootste maten. Echter, het is belangrijk om te beseffen dat als het glas meer dan 1 vierkante meter bedraagt, gewoon glas niet geschikt is. Glas kan veel verdragen, maar is toch breekbaar. Daarom verkopen we boven maten waar het glas oppervlak meer dan één vierkante meter bedraagt of museumglas of hoogwaardig plexiglas. Museumglas is dikker dan Clarity Ar/museum glas en plexiglas is veel minder kwetsbaar dan float glas of art museumglas. Wil je een groter formaat willen bestellen, dan kun je ons via de mail een prijsaanvraag doen.

Bestel nu direct je passepartout mee, want omdat we alles op maat maken past het altijd. In onze module vul je de maten van het in te lijsten werk en hoe breed je het passepartout wilt hebben (met een minimum van 4 cm) in. Onze slimme rekenmodule rekent dan alles voor je uit inclusief de prijs. We maken het passepartout 1 centimeter kleiner dan de maten die je opgeeft bij het in te lijsten werk. Hierdoor heb je rondom 5 millimeter overlap van het passepartout waardoor het netjes past. Bij foto’s met een witte rand adviseren wij de foto op te meten zonder de witte rand. Hierdoor voorkom je dat de witte rand storend aanwezig is. Tenzij je juist de witte rand wilt zien.

Het passepartoutkarton van Goedinlijsten.nl is als één van weinige webshops van Nederland door-en-door zuurvrij. Dat betekent dat de aanleglaag, de kern en de toplaag helemaal zuurvrij zijn. Bij vele budget passepartouts is de toplaag niet zuurvrij, waardoor het passepartout in de tijd gaat verkleuren en erger nog, het ingelijste werk gaat aantasten. Wij werken met passepartout karton van Artique en Conserva Barth Van Gelder. Deze zijn door en door zuurvrij gebufferd met 3 tot 4% kalk. Hierdoor zijn deze passe partouts zeer degelijk en doorstaan de strengste tests zoals de FATG normen en de Foto Activity Test. Veel werken die je in Nederlandse musea aantreft, zijn met passe-partouts van deze merken ingelijst, omdat ons passepartoutkarton gecertificeerd is. Dat is wel een fijn en veilig gevoel.

Kortom:

Een fotolijst passepartout op maat van Goedinlijsten.nl staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De unieke combinatie waarbij je de lijst en passepartout in één keer bestelt, garandeert dat het altijd past. Je meet je werk nauwkeurig op, vult de formaten in en wij maken een mooie herinnering voor bij jou aan de muur!