Goedinlijsten.nl: de overzichtelijkste webshop voor wissellijsten passe-partouts, hobbylijsten en kuchschermen

webwinkel voor wissellijsten, passe-partouts, hobbylijsten en  kuchschermen (ook ingelijst) van Nederland. Wij verkopen hoogwaardige wissellijsten van vertrouwd Nederlands fabrikaat, passe-partouts, hobbylijsten (lijsten voor borduurwerk, diamondpainting en hobbyschilder)

Wij zijn gevestigd in Geleen in Nederland, waar we een fysieke winkel hebben met de naam Atelier Pantazi, www.atelierpantazi.nl.

Deze webshop is speciaal ontworpen voor mensen die een standaard inlijstoplossing nodig hebben. Wij verkopen online alleen standaardkleuren, om zoveel mogelijk eventuele teleurstelling te voorkomen. Elk scherm is namelijk anders en geeft iedere kleur anders weer. Daardoor wijken op een scherm kleuren af van het origineel. Vandaar verkopen we dus alleen standaardkleuren, die bij de meeste kunstwerken, t-shirts, foto’s, enz passen. 

Voor maatwerk inlijstingen, bijvoorbeeld in het geval dat de kleurkeuze belangrijk is, raden wij u aan onze fysieke winkel te bezoeken. Hierdoor zijn wij in staat om u op artistieke wijze maximaal te adviseren, zodat u de mooiste inlijsting kiest die past bij uw wensen en budget.

Goedinlijsten.nl is de meest gebruikersvriendelijke webshop van Nederland en Belgie voor goedkope Barth® wissellijsten en wisselkaders, passe-partouts & workshops. Goedinlijsten.nl is onderdeel en initiatief van lijstenmakerij Atelier Pantazi in Geleen. Wij bieden inlijst- en inkader-werk op maat en voor ieders budget. Advies nodig? Belt u gerust 046-7501153 of mail naar team@goedinlijsten.nl. Wij geven u op bijna elke vraag een passend antwoord en wij adviseren u welk inlijstniveau het beste bij uw inlijst- of inkader-werk past.