Passe-partout op maat en standaardmaat

Passe partout op maat en standaard maten van door-en-door zuurvrij passepartoutkarton online kopen

Bestel hier uw door-en-door zuurvrij passe partout op maat! Verkrijgbaar in 13 courante en gedefinieerde kleuren. U voert de maten in, exact hoe u het hebben wilt en wij maken het. Uiteraard zijn ze ook verkrijgbaar in de bekende standaardmaten. In onze webshop is het zelfs als een van de weinigen op de millimeter nauwkeurig te bestellen. Gemaakt van 100% zuurvrij museumkarton, wat door en door zuurvrij is. Waar goedkopere passe-partouts vaak compromissen sluiten met bijvoorbeeld een niet zuurvrije toplaag, is ons passepartout karton volledig zuurvrij, waardoor de kleur jarenlang behouden blijft. Met passepartoutkarton van Goedinlijsten.nl bent u verzekerd dat uw werk optimaal beschermd is. Ons karton voldoet aan de strengste eisen en voldoet aan de FATG-normen en doorstaat de Photo Activity Test (PAT) glansrijk. Lees hier meer over ons passepartoutkarton.

LIGGEND PASSE PARTOUT OP MAAT GEMAAKT

Op mm nauwkeurig te bestellen Verkrijgbaar in 13 kleuren

LIGGEND PASSE PARTOUT STANDAARDMATEN

Verkrijgbaar in 13 kleuren

STAAND PASSE PARTOUT OP MAAT GEMAAKT

Op mm nauwkeurig te bestellen Verkrijgbaar in 13 kleuren

STAAND PASSE PARTOUT STANDAARDMATEN

Verkrijgbaar in 13 kleuren

VIERKANT PASSE PARTOUT OP MAAT GEMAAKT

Op mm nauwkeurig te bestellen Verkrijgbaar in 13 kleuren

VIERKANT PASSE PARTOUT STANDAARDMATEN

Verkrijgbaar in 13 kleuren

Over ons passepartoutkarton: echt en betaalbaar museumkarton!

Het passepartoutkarton van Goedinlijsten.nl is als één van weinige webshops van Nederland door-en-door zuurvrij. Dat betekent dat de aanleglaag, de kern en de toplaag helemaal zuurvrij zijn. Bij vele budget passepartouts is de toplaag niet zuurvrij, waardoor het passepartout in de tijd gaat verkleuren en erger nog, het ingelijste werk gaat aantasten. Wij werken met passepartout karton van Artique en Conserva Barth Van Gelder. Deze zijn door en door zuurvrij gebufferd met 3 tot 4% kalk. Hierdoor zijn deze passe partouts zeer degelijk en doorstaan de strengste tests zoals de FATG normen en de Foto Activity Test. Veel werken die je in Nederlandse musea aantreft, zijn met passe-partouts van deze merken ingelijst, omdat ons passepartoutkarton gecertificeerd is. Dat is wel een fijn en veilig gevoel!

Ons museum passepartoutkarton van Conserva Barth Van Gelder en Artique voldoen aan de strengste museale specificaties. De hoogste kwaliteit 3 laags 1200 grams, 1,6 mm dik, en nog steeds zeer betaalbaar. Uw werk blijft in top conditie, jaren lang.
Er worden online veel soorten museum passe-partout karton aangeboden. Maar karton is niet altijd het karton wat beweerd wordt. Uiteindelijk zijn het de tests die de doorslag geven. Daarom werken wij met Conserva Barth Van Gelder. Dit is het beste passe-partout karton, omdat het aan de strenge FATG-normen voldoet. Daarnaast heeft het ook de Photo Activity Test (PAT) doorstaan en is het zelfs zeer geschikt voor gevoelige en waardevolle foto’s. Want dit karton is speciaal voor musea ontwikkeld. Door deze eigenschappen, wordt het in de overgrote meerderheid van de Nederlandse en Belgische musea toegepast. Ondanks de hoge specificaties zijn de passe-partouts verrassend betaalbaar. Zuurvrij en lignine-vrij karton is essentieel om uw werk tegen verkleuring en beschadiging te beschermen. Daarom is dit op papier gebaseerde karton gebufferd met 4% kalk. Hierdoor kan het werk tientallen jaren mee en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw werk. 

Dus bevan zuurvrij museumkarton.

Ook nog een wissellijst nodig? Bestel deze direct mee. Extra handig want dan past het altijd!

Nadat u uw passe partout of passe partout op maat heeft besteld kunt u eventueel via deze link ook nog een wissellijst van het Nederlandse merk Barth® bestellen. Dan past het altijd! Een Barth® lijst voegt altijd waarde toe. Het is zelfs met het mooie anti-reflecterende Clarity Artglass als met floatglass te verkrijgen.

Goed passe partout (op maat) en Barth wissellijst (op maat) in één pakket thuis.

Gemak dient de mens! Bestelt u uw passe partout en wissellijst hier? Dan komt het allemaal in hetzelfde winkelmandje terecht. Als u vervolgens de bestelling heeft geplaatst, leveren wij alles in één pakket bij u thuis. U kunt derhalve direct aan de slag om uw werk in te lijsten. Dit is wel heel erg gemakkelijk. Bestel hier uw wissellijst, op standaardmaat en zelfs eventueel op maat. Goedinlijsten voor uitstekend passe partout en wissellijsten op maat

Maatwerk nodig?

Kom dan naar onze fysieke winkel.