Passe partout op maat en standaard maten van zuurvrij museum passepartoutkarton online kopen

Heeft u een passe partout op maat nodig?

Bestel hier uw passe partout op maat! U voert de maten in, exact hoe u het hebben wilt en wij maken het. Uiteraard zijn ze ook verkrijgbaar in de bekende standaardmaten. In onze webshop is het zelfs als een van de weinigen op de millimeter nauwkeurig te bestellen. Gemaakt van 100% zuurvrij museumkarton.

LIGGEND PASSE PARTOUT OP MAAT GEMAAKT

Op mm nauwkeurig te bestellen Verkrijgbaar in 13 kleuren

LIGGEND PASSE PARTOUT STANDAARDMATEN

Verkrijgbaar in 13 kleuren

STAAND PASSE PARTOUT OP MAAT GEMAAKT

Op mm nauwkeurig te bestellen Verkrijgbaar in 13 kleuren

STAAND PASSE PARTOUT STANDAARDMATEN

Verkrijgbaar in 13 kleuren

VIERKANT PASSE PARTOUT OP MAAT GEMAAKT

Op mm nauwkeurig te bestellen Verkrijgbaar in 13 kleuren

VIERKANT PASSE PARTOUT STANDAARDMATEN

Verkrijgbaar in 13 kleuren

Over ons passepartoutkarton: echt museumkarton!

Ons museum passepartoutkarton is van de merken Conserva Barth Van Gelder en Artique. Beide merken voldoen aan de strengste museale specificaties. De hoogste kwaliteit 3 laags 1200 grams, 1,6 mm dik, en nog steeds goedkoop. Uw werk blijft in top conditie, jaren lang.

Er worden online veel soorten museum passe-partout karton aangeboden. Maar karton is niet altijd het karton wat beweerd wordt. Uiteindelijk zijn het de tests die de doorslag geven. Daarom werken wij met Conserva Barth Van Gelder. Dit is het beste passe-partout karton, omdat het aan de strenge FATG-normen voldoet. Daarnaast heeft het ook de Photo Activity Test (PAT) doorstaan en is het zelfs zeer geschikt voor gevoelige en waardevolle foto’s. Want dit karton is speciaal voor musea ontwikkeld. Door deze eigenschappen, wordt het in de overgrote meerderheid van de Nederlandse en Belgische musea toegepast. Ondanks de hoge specificaties zijn de passe-partouts verrassend betaalbaar.

Zuurvrij en lignine-vrij karton is essentieel om uw werk tegen verkleuring en beschadiging te beschermen. Daarom is dit op papier gebaseerde karton gebufferd met 4% kalk. Hierdoor kan het werk tientallen jaren mee en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw werk. 

Dus bevan zuurvrij museumkarton.

Ook nog een wissellijst nodig? Bestel deze direct mee. Extra handig want dan past het altijd!

Nadat u uw passe partout of passe partout op maat heeft besteld kunt u eventueel ook nog een wissellijst van het Nederlandse merk Barth® bestellen. Een Barth® lijst voegt altijd waarde toe. Het is zelfs met het mooie anti-reflecterende Clarity Artglass als met floatglass te verkrijgen.

Goed passe partout (op maat) en Barth wissellijst (op maat) in één pakket thuis.

Gemak dient de mens! Bestelt u uw passe partout en wissellijst hier? Dan komt het allemaal in hetzelfde winkelmandje terecht. Als u vervolgens de bestelling heeft geplaatst, leveren wij alles in één pakket bij u thuis. U kunt derhalve direct aan de slag om uw werk in te lijsten. Dit is wel heel erg gemakkelijk. Bestel hier uw wissellijst, op standaardmaat en zelfs eventueel op maat. Goedinlijsten voor uitstekend passe partout en wissellijsten op maat

Maatwerk nodig?

Kom dan naar onze fysieke winkel.