Vind hier uw Change-it wissellijst of fotolijst voor de laagste prijs van Nederland

Met een Change-it wissellijst of fotolijst haalt u een mooie kwaliteit lijst in huis. Made in The Netherlands. Het is, op de Barth wissellijst na, de meest toegepaste wissellijst en daarmee een begrip in Nederland en België. Gemaakt van licht en sterk aluminium, duurzaam hout en echt glas. Een Change-it wissellijst is verkrijgbaar met normaal floatglas en ontspiegeld glas (geen Clarity Art Museumglas maar chemisch geëtst glas). 

Kies hieronder uw product. Een Change-it lijst is verkrijgbaar in vele maten en kleuren, dus er is altijd ene die bij u en uw werk en interieur past. Om het u makkelijk te maken kunt tussen 2 verschillende profielen kiezen: SMALL en LARGE. Klik hieronder op een product naar keuze en kies voor pure Nederlandse kwaliteit bij Goedinlijsten.nl.

Change-it
Smal Pro

Ideaal voor kleinere maten (tot 60 x 80 cm)

Profielbreedte: 9,5 mm
Profielhoogte: 19,2 mm

koop Change-it wissellijst online goedkoop inlijsten koop passe partout op maat

Change-it
Breed Pro

Ideaal voor grote maten (groter dan 60 x 80 cm)

Profielbreedte: 30 mm
Profielhoogte: 20 mm

Change-it wissellijst, fotolijst, zilver

Change-it is een product van Barth Larson Juhl.

Wanneer is een Change-it Pro wissellijst de juiste keuze? Als je op zoek bent naar een goede kwaliteit wissellijst maar minder eisen stelt aan het formaat, de uitstraling of het type glas, dan is de Change-it Pro iets voor jou! Ideaal voor het inlijsten van een foto die je toch weer opnieuw kunt afdrukken of een object dat makkelijk te vervangen is. Voor een zeer waardevol document als een diploma, een belangrijk certificaat of een kunstwerk is een Change-it minder geschikt. Daar is een Barth lijst veel geschikter voor. Deze bestel je eenvoudig in aluminium en hout, zelfs ook op maat.

De Change-it Pro is verkrijgbaar in twee profielbreedtes en in 3 – 4 gangbare kleuren. Ook is de Change-it Pro verkrijgbaar met chemisch ge-etst ontspiegeld glas. Dat is niet hetzelfde als het Clarity Art glas, deze heeft een transparante anti reflecterende coating. Ontspiegeld glas is een beetje melkachtig van uitstraling. Clarity Art glas is volledig transparant.