lijstenmakerij atelier pantazi goedinlijsten webshop geleen limburg passe partout fotolijst wisselijst schilderijlijst

Lijstenmakerij & Lijstenmaker Atelier Pantazi Limburg

Persoonlijk advies, vakmanschap in maatwerk en kwaliteit van de bovenste plank!

Lijstenmakerij en Lijstenmaker Atelier Pantazi Limburg is een familiebedrijf waar we ambachtelijk en vakkundig uw werk inlijsten. Voor ouderwets goed (artistiek) advies en maatwerk wanneer u het inlijsten liever aan de vakvrouw en vakman overlaat.

Onze kaderlijsten zijn gemaakt van hoogwaardig FSC en PEFC hout met de best mogelijke afwerking. We maken ieder deel op maat, zodat het kader perfect rond jouw foto of kunst past. Zo is iedere kader écht een unicum. We selecteren onze materialen direct bij de beste fabrikanten van Europa, waardoor we de kosten zo laag mogelijk te houden 

We zijn trots dat we de mooiste collectie van Belgisch en Nederlands Limburg hebben. Met meer dan 1500 profielen in elke prijsklasse kunnen we optimaal maatwerk verzorgen. Puur vakwerk dat waarde toevoegt aan zowel de inlijsting als aan het interieur.

Zeer centraal gelegen in Limburg en uitstekend bereikbaar met gratis parkeren voor de deur. Gelegen op slechts 5 minuten van knooppunt Kerensheide (A2/A76) en 2 minuten van afslag Neerbeek en Spaubeek (A76). We zijn trots op onze collectie van ruim 1500 profielen in elke prijsklasse.

of bel: +31467501153

Eerlijk en zorgvuldig advies is onze standaard

Wilt u eerlijk en goed advies? Wij ontzorgen u zoveel als u wilt met degelijk advies bij Lijstenmakerij Lijstenmaker Limburg Atelier Pantazi. We helpen u uit onze ruime en unieke collectie te kiezen. Deze bestaat uit toegankelijke profielen tot met de hand afgewerkte en handgemaakte lijsten (over de hoek afgewerkt) behoort tot de mooiste van heel Limburg, maar ook in het nabije België (Maasmechelen, Genk, Maaseik) en Duitsland (Aachen, Heinsberg).

Eerlijke en kwalitatief hoogwaardige materialen zijn onze standaard

Wij werken uitsluitend met duurzaam geproduceerde houtsoorten door middel van duurzame bosbouw. Al onze lijsten vervaardigen we uit hout dat FSC of PEFC keurmerk heeft. Daarnaast werken we alleen met door-en-door zuurvrij passe partout karton en museum passepartout karton. Het glas dat we gebruiken zijn louter premium kwaliteiten. Daardoor kunt u optimaal van uw inlijsting genieten. Of het nu die dierbare foto is, het kunstwerk dat u net heeft aangekocht, een borduurwerk, een voetbalshirt, een diamond painting of wat dan ook. Ons glas is wit en heeft geen blauw of groenzweem. En we hebben alle glassoorten op voorraad, de beste UV-werende glassoorten waaronder premium floatglas, art glas en museumglas.

Kortom, wilt u iets mooi inlijsten? Met of zonder passe-partout? Heeft u een mooi schilderij, litho, foto, geboortekaartje, huwelijkskaart, t-shirt, etc? Kom ons dan uitdagen in Atelier Pantazi, Barbarastraat 32, 6164HK, Geleen hét adres in Limburg voor inlijsten. Atelier Pantazi: garantie voor uitstekend advies, pure kwaliteit en uitstekende service.

Lijstenmakerij Lijstenmaker Limburg Atelier Pantazi: verrassend dichtbij!

Met knooppunt Kerensheide om de hoek (5 minuten), kunnen we met een gerust hart stellen dat we uitstekend vanuit alle windstreken te bereiken zijn. Bij ons kunt u daarboven ook gratis voor de deur parkeren. Dat is wel zo handig, makkelijk en veilig bij het ophalen van een inlijsting!


Maastricht ligt op slechts 20 minuten (De Geusselt op slechts 12 minuten), Heerlen (14 minuten), Sittard en Valkenburg (15 minuten), Roermond (30 minuten), Maasmechelen (15 minuten), Genk, Maaseik en Dilsen-Stokkem (20 minuten), Luik/Liege (30 minuten), Aken/Aachen en Heinsberg (30 minuten)